Υπηρεσίες

Έχοντας καταγράψει μια δεκαετιών πορεία – παράδοση στην καλλιτεχνική φωτογραφία, το πρώτο φωτογραφείο στην Τήνο καθιερώνει μοναδικά και την πρώτη σας επιλογή. Προσηλωμένο και με φόντο την ιδιομορφία της Τήνιας ομορφιάς, το εργαστήρι μας αποσκοπεί στο να αποτυπώνει με “φως και γραφή” ότι πιο συγκινησιακά όμορφο και συναρπαστικά ξέχωρο στη διαδρομή της ζωής σας .

Η φωτογραφία μας, στην υπηρεσία της τέχνης, απαθανατίζει με αληθινή καλλιέπεια τις σημαντικότερες στιγμές σας. Τα θεία μυστήρια του γάμου, της βαπτίσεως καθώς και οποιουδήποτε σπουδαίου γεγονότος επιλέγεται να μας εμπιστευτείτε, αιχμαλωτίζονται στις δέσμες φωτός του πλέον σύγχρονου ψηφιακού εξοπλισμού μας.

Το υλικό μας , επεξεργασμένο με μεράκι και ταλέντο, επιτελεί απρόσκοπτα το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να σας παραδίδουμε, με αγάπη, τα θεματικά δημιουργήματα πορτραίτων, φωτογραφιών, βίντεο, ψηφιακών άλμπουμ … που θα φυλλομετρούν και θα ζωντανεύουν μνήμες και αναμνήσεις, μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο με πρωταγωνιστές εσάς . . .